Robotics Dünya Şampiyonaları |

Robotics Dünya Şampiyonaları

Mart, 22 2024

Kaiser Robotics, 100 bine yakın öğrencinin yarıştığı Houston Dünya Şampiyonası’nda 600 takım arasından Judges’ Award’a layık görüldü.

Dünyanın en büyük liselerarası organizasyonu olan FIRST Robotics Competition’a katılım sağlayan okulumuzun robotik takımı Kaiser Robotics, 22-24 Mart tarihlerinde gerçekleşen Marmara Regional’da FRC’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Engineering Inspiration ödülünü kazandı.

Bu ödül sayesinde Kaiser, 17-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Houston Dünya Şampiyonası’na katılmaya üst üste ikinci kez hak kazandı. Yaklaşık 50 ülkeden Şampiyona’ya katılan 600 takımdan ödül kazanan sayılı takımlardan biri olan takımımız, son 5 yıldır yürüttüğü 10’dan fazla proje ile jürinin dikkatini çekerek Amerika’dan ülkemize Judges’ Award ile birlikte döndü. 90 bine yakın öğrenci, yüz binlerce seyirci ve yüzlerce şirket ve üniversite arasında Houston/ABD’de ülkemizi, bayrağımızı ve okulumuzu başarıyla temsil etti. Ayrıca Kaiser, Houston Başkonsolosu Sayın Ahmet Akıntı ve Eğitim Ateşesi Ali Kılıçoğlu tarafından ilgiyle karşılandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


last update: 2024-05-03